26-10-06

mijn rot jeugd

ja ja mijn jeugd ik had geen jeugd ten eerste was mijn vader een alcoholist van het zwaarste soort en mijn moeder tja die had zo haar miserie al genoeg verjaardagen heb ik bijna niet gevierd en sinterklaas ook nauwelijks. speelgoed had ik van buren kleren en schoenen waren niet belangrijk wel de drank. gespaard hebben ze niet .nu is mijn vader clean en mijn moeder zit in een rolstoel ze hebben ongeloofelijk veel geerfd ja ja beiden maar het enige dat ze doen is komen zeggen wat ze gekocht hebben allemaal wat je niet nodig hebt natuurlijk maar jammer genoeg beseffen ze niet meer dat ik geen spaarboekje had vroeger dus eerste en plechtige comunie dat geld is weg en als ik ging werken moest ik alles afgeven maar denk je dat ze ook maar eens omkijken naar mij nee en dat doe pijn veel pijn niet voor het geld of zo maar wel dat ze mijn jeugd hebben afgenomen .jammer dat ik niet wordt begrepen .ik werd gepest op school en ik denk daar ook nog veel aan ik kan het maar niet uit mij zetten en het is ondertussen al lang geleden maar ja dat zal hen worst wezen .

19:46 Gepost door andy in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

... Het mag jaren geleden zijn zoiets vergeet je niet.
Gepest worden is alles behalve leuk kan ik ook over meepraten.Jammer genoeg ...

Grtjs en een fijne avond toegewenst Vicky *xxX*

Gepost door: Vicky | 26-10-06

hey mijn zoon is ook gepest geweest, ik weet wat dat een mens kan aandoen. Intussen is hij gelukkig opgegroeid tot een fantastische jonge man van nu 23 jaar.T. zit in de politiek, heeft massa's vrienden nu en neemt het op voor de zwakkeren onder ons. Hij heeft zijn verleden achter zich gelaten maar ik weet gewoon dat er altijd een stukje zal blijven hangen.
Ik weet dat loslaten heel moeilijk is en zeker als je zo'n rotjeugd hebt gehad. Mijn kinderen hebben dat ook gehad door hun "vader" en ik hoop nog steeds elke dag dat de schade toch een beetje beperkt mag blijven. Enkel de toekomst zal dat uitwijzen.

Gepost door: beesken | 26-10-06

'' Gepest worden moet vreselijk zijn, spijtig van die trieste jeugd. Zoiets vergeet een mens niet maar hopelijk ben je er sterker door geworden.
veel groeten

Gepost door: dingske | 27-10-06

De commentaren zijn gesloten.