09-10-06

wat een weekend

Zaterdagochtend zaten we weer eens met de handen in het haar.Onze oudste dochter wou zich inschrijven in de vksj.Weeral een kost bij,maar we willen onze dochters zo weinig mogelijk ontzeggen en de vksj vinden we toch een leuk tijdsverdrijf die weinig kost en tegerlijkertijd onze dochter ook goed zal doen.Dat weinig kosten is voor ons eigenlijk ook al teveel,maar als je het vergelijkt met sommige andere verenigingen nog meevalt.35€ kost het lidgeld maar we wisten niet waar we het vandaan moesten halen.Dus hebben we geteld en gerekend en herteld zo'n 2 dagen na elkaar hebben we zitten cijferen maar van "niet gaan naar de vksj was geen sprake",ik wou koste wat kost onze dochter dit niet ontnemen.We hadden besloten om wat zuiniger om te springen met de benzine zodat we daar al 20€ konden op besparen.Al goed dat ik deze week niet moet gaan werken.Zo moet ik normaal niet buiten zijn,behalve voor het dagelijkse uurtje revalidatie in het ziekenhuis.Maar nog steeds kwamen we 15€ tekort.Waar moesten we dit in 's hemelsnaam vandaan halen?En toen kwam dinsdag het onverwachte maar verlossende oplossing.Ik kreeg een aangetekende brief met de oproep dat ik als bijzitter mocht zitten voor de verkiezingen.Dit betaald zo'n 15€ dus waren we gered.Onze dochter heeft heel erg genoten van het bosspel met de vksj zaterdag en het deed ons deugd haar zo gelukkig te zien.Vet betaald is het werk van de bijzitter niet,maar ons hoor je niet klagen!Bedankt.

10:33 Gepost door andy in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

'' Prachtig dat je dit kon bekomen voor je dochter. Voor z'n kinderen zou een mens alles doen. Ik wens jullie veel sterkte toe en hoop dat het tij zal keren zodat je het wat makkelijker krijgt.
Ondertussen: plezier en succes met je blog!
groetjes

Gepost door: dingske | 09-10-06

als de nood het hoogst is... is de redding nabij, zeggen ze soms he. En hier was dit nu het geval!
Veel succes met je blog!
Ik wens je nog een fijne maandag! lieve groeten!

Gepost door: suikerbossie | 09-10-06

nee aan je kinderen kan je niets ontzeggen, ik kan ook nooit nee zeggen tegen mijn zoontje. nog een fijne dag vandaag groetjes

Gepost door: sylvie | 09-10-06

=^..^= tja, ik ken dit soort toestanden.... ik ben jaaaaaaaaaaaaaaren geleden nog bij een vriend gaan kuisen om de zoon zijn dagelijks flesje chocomelk tijdens de speeltijd te kunnen betalen!!!!! Het kost tijd maar ooit geraak je wel uit die impasse!!!!

Gepost door: Talleke | 09-10-06

ik durf het bijna niet te vragen maar.... is de ex dame niet willig om wat bij te dragen voor de kids hun weekendplezier?
Of bekijk ik het verkeerd en zijn de kinderen niet van je ex?

Gepost door: bibien | 13-10-06

reaktie op biebien 2 kinderen van mijn vrouw zijn van haar ex maar hij betaalt al 14 maanden geen allementatie meer zijn huis gaat voor op zijn kinderen jammer genoeg

Gepost door: andy | 13-10-06

De commentaren zijn gesloten.